Om Totaltiorden.dk

Formålet med Totaltiorden.dk er at formidle underholdning til den brede befolkning. Vi gør derfor meget ud af at kvalitetssikre at vores indhold ikke er anstødende uanset om vores brugere er 9 eller 99 år. Vi accepterer heller ikke reklamer der er anstødende er som er uegnede for mindreårige.

På Totaltiorden.dk kan du grine af mange ting: Aarhusianere, blondiner, mænd, FCK fans er bare et lille udvalg af hvad der findes af emner. Vi bringer ikke disse emner i en ond tro, men blot som en del af uskyldig underholdning. Og syntes du der mangler noget, er du meget velkommen til at indsende dine vittigheder.

Alt indhold bliver tjekket af vores redaktører før det bliver lagt live, så vi er sikre på kvaliteten. Tiden og normerne ændrer sig dog, så finder du indhold på Totaltiorden.dk som du syntes går over grænsen, så send os gerne feedback, så kigger vi på det.

Totaltiorden.dk så dagens lys i 2001 som et lille eksperiment med hvordan databaser kunne bruges til at bygge dynamiske hjemmesider.

Med venners- og familiers hjælp fik vi hurtigt opbygget en stor database med vittigheder, og efterhånden begyndte brugerne også at sende vittigheder ind.

Med udbredelsen af ADSL forbindelser begyndte Netradio at blive populært. Vi lancerede derfor en lille service hvor folk let kunne finde frem til de gode netradiostationer. Netradio er stadig en rigtig populær kanal, da antallet af stationer stadig vokser

Med bedre internetforbindelser begyndte video på nettet også at blive rigtig populært. Næste udvikling var introduktionen af en kanal med sjove videofilm fra Youtube. Den blev hurtigt meget populært - specielt de stuerene, men en småfrække videoer.

Senest har vi lanceret en stor sektion med citater. Der er virkelig gang i denne sektion, og vi modtager rigtig mange nye citater fra Jer brugere hvilket vi er virkelig glade for.

Rigtig god fornøjelse med Totaltiorden.dk :-)

Vi har lige udvidet vores netværk af sites med et nyt site der kommer med inspiration til gaveideer og gavetips. Kig forbi hvor du står om mangler en julegave, fødselsdagsgave eller lignende
Seneste aktivitet
Annoncer