Alle dem med små....

Kategori: Børn
Lille Peter har lige stillet sin togbane op på gulvet hele vejen rundt i stuen. - Så er der afgang - dem med store tissemænd sidder forrest og dem med små tissemænd sidder bagerst, råber han og sender sit tog en tur rundt i stuen.

Hans mor sidder oppe i sofaen og kigger noget misfornøjet ned på sin søn. Da toget kommer ind på stationen igen, råber Peter igen: - Så er der afgang - dem med store tissemænd sidder forrest og dem med små tissemænd sidder bagerst, og sender toget ud på endnu en tur.

Hans mor er begyndt at rynke panden og da Peter råber det endnu en gang siger hun: - Så er det godt Peter - ind på værelset og så kan du komme ud igen når du har lært at tale pænt!

Efter at Peter nedtrykt var trasket ind på sit værelse og havde siddet der en time syntes moren at han var blevet straffet længe nok og gik ind og hentede ham.

Da de kom ind i stuen igen satte Peter sig ved toget og råbte: - Så er der afgang - dem med store tissemænd sidder forrest og dem med små tissemænd sidder bagerst - og var det ikke for den gamle luder over i sofaen var vi kørt for en time siden....Del med andre:   

Indsend kommentar