Så kom Bin Laden endelig i helvede

Kategori: Kendte
Osama Bin Laden dør af et hjerteanfald. Han ryger direkte i helvede, hvor Djævlen venter på ham.- Jeg ved ikke, hvad jeg skal stille op, siger Djævlen, - du står på min liste, men jeg har ikke plads til dig. Du bliver nok nødt til at blive her, så har jeg et forslag. Jeg har nogle folk hernede, der ikke har været så slemme som dig. Jeg vil løslade en af dem, hvis du vil overtage vedkommendes plads. Jeg vil endda lade dig selv bestemme hvem, der skal slippe.Osama bin Laden var helt med på den idé, så Djævlen åbnede den første dør.

Det stod Manuel Noriega midt i en stor sø. Han dykkede igen og igen, men hver eneste gang kom han op igen uden at have fanget en fisk. Det var hans skæbne i helvede.

- Nej, sagde Osama, - det er ikke noget for mig. Jeg svømmer ikke særlig godt, og jeg tror ikke, at jeg kunne gøre det hele dagen.Djævlen førte ham hen til det næste rum. Her boede Ayatollah Khomeini. Rummet var fyldt med sten, og Ayatollah Khomeini var udstyret med en stor forhammer, som han smadrede ned i stenene igen og igen.- Nej, jeg har altså en dårlig skulder. Det ville være alt for smertefuldt, hvis jeg skulle gøre det der hele dagen, sagde Osama bin Laden.Djævlen åbnede en tredje dør. Her så Osama bin Laden Bill Clinton ligge på gulvet med armene bundet over hovedet. Nede mellem hans ben lå Monica Lewinsky og havde travlt med det, hun nu engang er så god til.

Osama bin Laden troede ikke sine egne øjne. Til sidst siger han: - Ok, det der kan jeg godt holde til.Djævlen smilede og sagde: - Ok, Monica, smut du bare!Del med andre:   

Indsend kommentar